E-poe tegemine

Soovite alustada suurepärase e-poe loomisest? Soovime informatsiooni nii Sinu kui ka e-poe kohta. Palun täitke allpool olevad väljad ning seejärel võtame Sinuga peagi ühendust.

    Sinu andmed





    Ettevõtte üldandmed







    E-poe informatsioon

    Millist teenust Sinu e-pood pakkuma hakkab?

    Kas soovite abi fotode ja piltide tegemisel?

    Kas soovite abi sisutekstide loomisel?

    Soovitatav keel e-poes

    Kas soovite registreerida uut domeeni?


    Veebimajutuse paketid

    Loe edasi Veebimajutuse pakettide detailne võrdlus

    Kas te soovite otsitulemuste parandamist?

    Teeme Sinu veebilahenduse otsimootorites paremini nähtavaks võrreldes konkurentidega. Aitame Sinu e-poel parimaid soovitud tulemusi saavutada.

    Kas te soovite uut logo?

    Pakume uut logo, mis on tehtud vektorgraafika formaadis. See tähendab, et logo suuruse muutmine, pööramine ei vähenda logo kvaliteeti ning servad jäävad alati selged ja teravad. See sobib igat tüüpi tulevase reklaami tegemiseks nagu näiteks visiitkaardil, plakatil või pastakal.

    Kirjeldage palun projekti vabas vormis

    Kirjeldage kuidas peaks Sinu uus e-pood välja nägema. Kirjutage oma visioonist võimalikult üksikasjalikult. Näiteks mis linke, pilte ja teksti soovite e-poes näha. Kui te pole sellele veel jõudnud mõelda, siis pole hullu, sest koos leiame parima lahenduse.

    Kinnitan andmete õigsust ja nõustun nende töötlemisega.

    E-poe valmimise etapid

    Alljärgnevalt toome välja olulised punktid e-poe loomisel.

    1. E-poe eesmärgi seadmine

    Tuleb luua plaan ning mõelda e-poe eesmärk ja kuidas seda saavutada tahetakse. Paika panna sihtgrupp ja uurida välja mida nad tegelikult soovivad. Palju soovite müüki suurendada ja külastusi kuude lõikes, ning ligikaudne toodete arv e-poes.

    2. E-poe ülesehitus

    Milline võiks olla üldine e-poe struktuur ja asetus. Kus võiksid asuda logo, peamenüü koos linkide, erinevad tekstide ja pealkirjade plokid. Mitu veergu või tulpa on lehel. Kuidas kaubad ja toodete illustratsioonid asetsevad ja nende vahekord.

    3. Programmeerimine

    Üldiselt kasutame populaarseid ja võimekaid sisuhaldussüsteeme nagu näiteks WordPress, Drupal või Joomla, mis teevad e-poe loomise tunduvamalt kiiremaks ja odavamaks just Sinu jaoks, sest programmeerimise osakaal on tunduvalt väiksem. WordPress kontrollib ligikaudu 60% sisuhaldussüsteemide ja koguni 30% kogu veebilehtede turust.

    4. Sisustrateegia ja sisuloome

    Looge sisustrateegia plaan. Selgitage välja millist tüüpi sisu hakkate oma veebilehel kuvama. Sisu mis annab külastajatele vajalikku teavet võib olla näiteks blogipostitus, dokument, video, pilt, slideshow, Facebook värskendused jms. Mõelge mis lingid e-poe peamenüüs asetsevad. Selgitada välja iga lehekülje peal olev vajalik informatsioon, pealkiri ,alapealkiri ja märksõnad. Luua igat lehekülge kirjeldav lühike kokkuvõte. Olla kindel, et pealkirjad ja sisutekstid oleksid väga selged ja arusaadavad, kutsudes esile emotsiooni.

    5. E-poe testimine

    Testimine on väga oluline, et vältida vigu ja leida need enne lehekülje avalikuks tegemist. Veenduda, et kõik lingid ja sisendivormid toimiksid ning pildid oleks ühtlase suurusega. Testime kõikide funktsioonide toimimist erinevate brauserite ja mobiilsete seadmetega. Alles seejärel teeme kodulehe internetis avalikuks.

    6. Edasine e-poe arendus

    Nüüd kui e-pood on avalik ja kõigile nähtav pole veel sellega kaugeltki kõik valmis. E-pood on nagu ettevõtte, mida peab pidevalt edasi arendama. Tuleb jälgida külastajate tegevust erinevate analüüside ja testide põhjal ning teha vastavad järeldused ja arendustööd. Hoida info ajakohane ja tegeleda uue sisu loomisega.

    Kui tekkis küsimusi, siis palun võtke meiega ühendust

    e-post teel aadressil info@newsixten.com