NEWSIXTEN Portfoolio

Püüame pakkuda vaid parimat teenust iga projekti jaoks. Heitke kiire pilk peale mõnele meie töödest.

Kodulehe loomise etapid

Alljärgnevalt toome välja olulised punktid kodulehe loomisel.

1. Planeerimine

See punkt on kõige olulisem. Enne kui alustada tuleks välja mõelda küsimustele ``Miks, Milleks?, Kellele?`` vastused. Kas tegemist on e-poega, infosaidiga, visiitkaartiga, toote reklaamiga või millegi muuga. Samuti mõelda sihtgrupi ja nende harjumuste peale.

2. Ülesehitus

Tuleks luua visand ja panna kirja, kus mis asub. Siin määratakse ära lehe asetus, näiteks kus asub menüü, mitu tulpa on saidil ja mis neis asetseb. Omavahel seotud elemendid hoida üksteise lähedal. Disain tehakse visandi põhjal. Navigatsioon peaks olema selline, et klient saab aru kus ta asetseb.

3. Programmeerimine

See on osa, mis jääb külastaja jaoks täiesti märkamatuks, kuid on oluline, kui luua dünaamiline koduleht. Et hoida kliendi raha ja aega kokku kasutame juba valmis sisuhaldussüsteeme näiteks WordPress, Joomla või Drupal. Valiku teeme töö alguses.

4. Sisutekstid

Üldiselt jäetakse sisutekstide, pealkirjade ja märksõnade osa suurema tähelepanuta. Kuid sellest sõltub kas klient ostab teenust/toodet või mitte. Üldiselt loetakse tekste pealkirju sirvides ja seetõttu peaksid olema need väga selged ja arusaadavad. Alapealkirjad peaksid kirjeldama alljärgneva lõigu sisu. Veebitekstid peaksid kutsuma klientides esile emotsioone. Müügile suunav tekst lõpetada ``Call to Action`` tegevusega, kust suunatakse klient ostukorvi, hinnapäringule või kontaktandmete juurde.

5. Testimine

Testime kõikide funktsioonide toimimist erinevate brauserite ja mobiilsete seadmetega. Alles seejärel teeme kodulehe internetis avalikuks.

6. Edasine arendus

Et hoida koduleht optimeeritud ja ajakohane ning vormis tuleb seda analüüsida ja sellega tegeleda. Tuleb jälgida klientide tegevust toimival kodulehel ning vastavalt sellele teha juba edasiseid arendusi ja muudatusi müügi kasvatamisel.

Kui tekkis küsimusi, siis palun võtke meiega ühendust

e-post teel aadressil info@newsixten.com